« Tagasi postituste juurde

#Magnexercise with Raquel Peeba – HIIT

Treening koosneb seistmest erinevast harjutusest ja kogu treeningu eesmärk on kõrge intensiivsusega kaloripõletus ning ka kogukeha treening. Iga harjutus kestab 1 minut ja 10 sekundit, seejärel on sul 10 sekundit pausi. Peale esimese ringi sooritamist on sul pikem paus kolm minutit. Treening sobib hästi näiteks kombineerituna koos mõne teise treeninguga. Ühtegi lisaraskust ega treeningvahendit sa ei vaja! Piisab 2x2m ruumist ja heast tujust! Pane video käima, vali endale meelepärane muusika ning veeda 21 minutit minuga koos treenides!

Et veidi tehnikat selgemaks saada kirjutasin mõned punktid iga harjutuse kohta:

Kosmonaut
Harjutus on väga hea kogukeha treeninguks ning tõstab pulssi. Hüppad õhku ning seejärel toenglamangusse, kätekõverduse abil langetad end kõhuli maha ning lükkad tagasi toenglamangusse ja uuesti hüppega püsti. Kätekõverdusi võid sooritada nii sirgetel jalgadel kui ka põlvedel. Oluline on valida endale jõukohane variant ning hoida kere tugevana.

Hüppega kükk
Aseta jalad puusade laiuselt, varbad vaatavad otse, hoia kere tugevana ning alla küki nii sügavale, et saaksid tuharaga näiteks diivani või tooli ära puudutada ning tõuka end hüpates üles. Võid anda kätega endale hoogu juurde.

JumpingJacks
Ehk kooliajast tuntud ka kui harki-kokku hüpped! Eesmärgiks on pulsi tõstmine.

Mägironija
Võtad toenglamangu hoides kere tugevalt, randmed on õla all. Jalgadega hakkad justkui jooksma mäest üles, oluline on puusast hoida end stabiilselt ning mitte üles-alla harjutuse vältel hüpelda. Kui tunned väsimust, siis liiguta jalgu veidi aeglasemas tempos, nagu kõndides.

Väljaasted taha risti
Ehk tuntud ka inglise keeles „skater“ nime all. Viid jala taha risti ning kükid alla, vaheta iga korduse järel poolt. Võid hoida käsi enda ees nagu videos või puusas.

Toenglamang õla puudutusega
Võtad toenglamangu hoides kere tugevalt, randmed on õla all. Puudutad käega vastas õlga ja nii kordamööda, sealjuures katsud kehast end hoida stabiilsena ning mitte kalduda ühelt küljelt teisele. Väljaaste hüppega