Magnex 375 mg + B6

Magnesium finns mestadels i ben, muskler och mjuka vävnader i kroppen. Mineralet reglerar många biokemiska reaktioner, och är ett viktigt ämne för funktionen av muskler, inklusive hjärta och nerver. Magnesium bidrar till elektrolytbalansen, normal energigivande metabolism och normal proteinsyntes. Magnesium bidrar också till normal funktion av muskler och nervsystem, och upprätthållandet av normala ben och tänder. Magnesium bidrar också till att minska trötthet och utmattning.

Magnesium 375 mg + vitamin B6 är fördelaktigt för idrottare och för fysiskt aktiva människor för att upprätthålla energi i muskler under prestation. Magnesium och vitamin B6 bidrar båda till den normala energigivande ämnesomsättningen, och dessutom bidrar vitamin B6 till de normala nivåerna av protein och glykogen (lagrad glukos i musklerna).

Rekommenderat dagligt intag av magnesium för vuxna är mellan 280 – 350 mg. Stress, motion, ofullständig kost, rehabilitering och diabetes ökar kroppens behov av magnesium.

Magnex 375 mg + B6

  • Vitamin B6 förstärker effekterna av magnesium
  • Endast en tablett om dagen
  • För vuxna med en aktiv och stressig livssituation
  • För åldrande människor

Sammansättning

Daglig dos (1 tablett) innehåller :
Magnesium 375 mg
Vitamin B6 2,2 mg

Fri från socker, laktos, gluten, jäst och mjölkprotein. Passar veganer.

Kosttillskott ersätter inte en hälsosam livsstil med en balanserad och varierad kost.

Ingredienser:
Magnesiumoxid, fyllnadsmedel (cellulosa), majsstärkelse, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), pyridoxinhydroklorid.

Dosering

För vuxna: svälj en tablett med vätska dagligen.

Förpackningsstorlek

70 och 180 tabletter.

Tillverkad i Finland