Magnex – Liikkuville lihaksille, sydämelle ja hermostolle

Magnex-tuoteperheessä on kuusi erilaista magnesiumtuotetta tarpeesi mukaan. Magnesiumlisästä hyötyvät erityisesti kiireisessä ja stressaavassa elämäntilanteessa olevat aikuiset, ikääntyvät, aktiiviliikkujat sekä lihasvaivoista kärsivät. Varmista magnesiumin saantisi – valitse Magnex.

Magnex-tuoteperhe

Magnex-tuotteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja myös vaativiin tarpeisiin. Tutustu monipuoliseen tuoteperheeseen ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote.

Lue lisää

Magnex Sitraatti + B6

Monet kokevat, että sitraattimuotoinen magnesium imeytyy erityisen hyvin. Magnex Sitraatti -tuotteet sopivat etenkin aktiiviliikkujille, urheilijoille sekä ikääntyneille. Kokeile Magnex Sitraatti -tuotteita myös jos kärsit lihasvaivoista.

Lue lisää

Magnex 375 mg + B6

Magnesiumia ja B6-vitamiinia sisältävä valmiste on hyvä valinta kiireisiin ja stressaaviin elämäntilanteisiin sekä iäkkäille tukemaan lihasten, sydämen ja hermoston toimintaa. B6-vitamiini tehostaa magnesiumin vaikutuksia.

Lue lisää

Jälleenmyyjät

Magnex-tuotteita on saatavana apteekeista, luontaistuotekaupoista sekä tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Jos et löydä etsimääsi, kysy myymälähenkilökunnalta!

Lue lisää