Magnex 375 mg + B6 pore

Magnex 375 mg + B6 poretabletti on kätevä tapa varmistaa magnesiumin ja B6-vitamiinin riittävä saanti. Hyvänmakuinen, runsaasti magnesiumia ja B6-vitamiinia sisältävä juoma sopii hyvin jokapäiväisessä kiireessä nautittavaksi. Jos suurikokoisten tablettien tai kapselien nieleminen on vaikeaa, poretabletti on hyvä vaihtoehto magnesiumin saannin turvaamiseen.

Lasillinen sitruunanmakuista juomaa kattaa magnesiumin ja B6-vitamiinin päivittäiset saantisuositukset. Raikas juoma on ihanteellinen hikoilun jälkeen, auttaa palautumaan liikuntasuorituksesta ja ylläpitää kehon nestetasapainoa.

Magnesium ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi ne edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. B6-vitamiini edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

Magnex 375 mg + B6 pore

  • Hyvänmakuinen tapa ottaa magnesiumia
  • Raikas sitruunan maku
  • Työikäisille
  • Ikääntyneille

Koostumus

Vuorokausiannos (1 poretabletti) sisältää:
Magnesiumia 375 mg
B6-vitamiinia 2,2 mg

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Sopii vegaaneille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:
Happo (sitruunahappo), magnesiumkarbonaatti, magnesiuoksidi, happamuuden säätöaineet (natriumkarbonaatti, kaliumkarbonaatti), aromit (lime, sitruuna), makeustusaineet (syklamaatti, sakariini, mannitoli), natriumkloridi, pyridoksiinihydrokloridi.

Annostus

Aikuisille 1 poretabletti päivässä liuotettuna lasilliseen vettä.

Pakkauskoko

20 poretablettia

Valmistettu Saksassa