Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru

Pure Magnex! Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru on vahva, raikkaan sitruunan makuinen purutabletti, jossa yhdistyvät hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti ja B6-vitamiini. Jo kahdesta purutabletista saat 375 mg magnesiumia ja 3 mg B6-vitamiinia.

Monet kokevat magnesiumin rentouttavan lihaksia, ja magnesium yhdessä B6-vitamiinin kanssa tukee lihasten palautumista. Tabletit kannattaa ottaa liikuntasuorituksen jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa.

Magnesiumsitraattia pidetään erittäin hyvin imeytyvänä magnesiumin muotona. Magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia sisältävä yhdistelmä sopii erinomaisesti vaativiin tarpeisiin. Hyvänmakuinen purutabletti on valintasi silloin, jos et pidä tablettien tai kapselien nielemisestä.

Magnesium ja B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa. B6-vitamiini edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru

  • Raikkaan sitruunan makuinen purutabletti
  • Yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia
  • Liikuntaa harrastaville
  • Lihasten toiminnan tueksi

Koostumus

Vuorokausiannos (2 tablettia) sisältää:

Magnesiumia 375 mg
B6-vitamiinia 3,0 mg

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Sopii vegaaneille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:
Magnesiumsitraatti (magnesium), makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli, stevioliglykosidit), aromi (sitruuna), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), happo (sitruunahappo), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini).

Annostus

Aikuisille 2 purutablettia päivässä.

Pakkauskoko

100 tablettia

Valmistettu Suomessa