Magnex Sitraatti -juomajauhe

Kotimainen Magnex Sitraatti juomajauhe on kätevä tapa nauttia magnesiumia ilman isokokoisten tablettien tai kapseleiden nielemistä. Vadelman makuinen juomajauhe sopii erityisen hyvin iäkkäille, joille tablettimuotoisen magnesiumvalmisteen käyttö voi olla haasteellista. Myös aktiiviliikkujat ja urheilijat hyötyvät Magnex Sitraatti juomajauheesta. Hyvänmakuinen, magnesiumia sisältävä juoma rentouttaa lihaksia ja ylläpitää nestetasapainoa.

Magnex Sitraatti juomajauhe sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Sekoita juomajauhe lasilliseen kylmää vettä, ja vadelman makuinen juoma on valmis nautittavaksi. Yksi annospussi kattaa magnesiumin päivittäisen saantisuosituksen.

Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa sekä luuston pysymistä normaalina.

Magnex Sitraatti juomajauhe

  • Kätevä tapa ottaa magnesiumia
  • Raikas vadelman maku
  • Iäkkäille
  • Aktiiviliikkujille

Koostumus

Vuorokausiannos (1 annospussi) sisältää:
Magnesiumia 375 mg
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Sopii vegaaneille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:
Magnesiumsitraatti, maltodekstriini, vadelmajauhe (luontainen), hapettumisenestoaine (sitruunahappo), väriaine (punajuuri), vadelma-aromi, makeutusaine (sukraloosi).

Annostus

Aikuisille 1 annospussi päivässä veteen sekoitettuna.

Pakkauskoko

20 annospussia à 4 g = 80 g

Valmistettu Suomessa.