« Takaisin artikkelien etusivulle

Löydä itsellesi sopiva magnesiumlisä 

Tutustu Magnex-tuoteperheeseen ja löydä itsellesi sopiva magnesiumlisä. Tuoteperheestä löydät nieltävät tabletit, purutabletin ja poretabletin. Valmisteissa on käytetty eri magnesiumin muotoja, jotta löytäisit itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kaikki Magnex -tuotteet sisältävät vahvan 375 mg:n annoksen magnesiumia, mikä on 100 % päivittäisen saannin vertailuarvosta. Osaan on lisätty magnesiumin vaikutuksia tukevaa B6-vitamiinia. Magnex -tuotteet valmistetaan Suomessa, pois lukien poretabletti, joka valmistetaan Saksassa. 

Magnex 375 mg sisältää magnesiumoksidia ja annostus on vain yksi nieltävä tabletti päivässä. 

Magnex 375 mg + B6 sisältää magnesiumoksidia ja lisäksi B6-vitamiinia. Annostus on vain yksi nieltävä tabletti päivässä. 

Magnex Sitraatti + B6-vitamiini tuotteen magnesiumin muotona on magnesiumsitraatti. Lisäksi valmisteeseen on lisätty B6-vitamiinia. Annostus on kaksi nieltävää tablettia päivässä.  

Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru on sitruunanmakuinen purutabletti, jossa magnesiumin muotona on magnesiumsitraatti. Valmisteeseen on lisätty myös B6-vitamiinia. Vahvan annoksen magnesiumia saa nauttimalla kaksi purutablettia päivässä. 

Magnex 375 mg + B6 pore on sitruunanmakuinen poretabletti, joka sisältää kahta magnesiumin muotoa, magnesiumkarbonaattia ja magnesiumoksidia. Valmisteeseen on lisätty B6-vitamiinia. Annostus on yksi poretabletti päivässä vesilasiin liuotettuna. 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.