« Takaisin blogin etusivulle

#magnexercise with Anna Saivosalmi – Koko Kropan Kohotus

Koko kropan nopsa neljän liikkeen treeni, johon et tarvitse mitään välineitä, ja jonka voit tehdä missä vain. Treeni sopii ihan kaikille (katso ohjeesta ”haasta” ja ”helpota” -kohdat). Simppeliä ja hauskaa!

Tämä treeni on nimeltään KOKO KROPAN KOHOTUS, ja se tehdään kiertoharjoitteluna toistoja vastaan (10 toistoa jokaista liikettä), kolme kierrosta.

Ja hei, aikaa löytyy kyllä: nämä treenit vievät vain vartin verran.

Koko Kropan Kohotus – #magnexercise with Anna

1. Sivukyykky ja kyynärpää – polvi -veto. Ota leveä haara-asento, polvet ja varpaat ulospäin. Koukista oikeaa polvea ja ponnista tämän jälkeen oikea jalka ylös, vetäen samalla vasenta kyynärpäätä kohti oikeaa polvea. Haasta: Pidä kädet niskan takana ja kyykkää kunnolla alas. Helpota: pidä kädet vartalon vierellä ja pidä sivukyykky pienempänä. 10 toistoa/ jalka

2. Paikallaan juoksu x 6 + kosketus maahan – tikkaa jaloilla nopeasti kuusi kertaa. Pidä kädet ja keskivartalo tiukkana. Kosketa tämän jälkeen vuoroin kummallakin kädellä lattiaa – tämä on yksi toisto. Tee yhteensä 10 toistoa. Haasta: Lisää maahan kosketuksiin hyppy ylös.

3. Olkapään kosketukset. Ota tukeva lankkuasento. Kosketa vuorokäsin vastakkaista olkapäätä. Pidä muu vartalo paikallaan! 10 kosketusta kummallekin puolelle. Haasta: nosta jalat tuolille tai sohvan päälle. Helpota: Tuo polvet maahan tai tee liike konttausasennossa.

4. Istumaannousu ja kierto. Tule koukkuselimakuulle ja paina ristiselkä alustaan. Nouse kädet niskan takana ylös. Tee ylhäällä kunnon kierto sivulle – koko ylävartalo kääntyy. Helpota: Tee liike rutistuksina, eli vain yläselkä nousee tehdessäsi kierron sivulle. Tee yhteensä 10 toistoa.

Tee yhteensä 3 kierrosta ja siten on valmista! Lähteekö testiin?