« Takaisin blogin etusivulle

#magnexercise with Anna Saivosalmi – Kiinteät Reidet & Pakarat

Tämä treeni todella osuu ja uppoaa reisiin ja pakaroihin! Mukaan voit napata minikumpparin, jos sellainen kotoa löytyy. 4 + 1 teholiikettä, jotka on pakko kokea itse.

Treeni ei ole Circuit, vaan jokaista liikettä tehdään kolme sarjaa (toistoja vastaan) ja tämän jälkeen siirrytään seuraavaan liikkeeseen. Näin saat rauhassa keskittyä tekemiseen ja työskentelevään lihakseen. Voit pitää 20-30 sekunnin tauon jokaisen sarjan välissä ja minuutin tauon siirtyessäsi seuraavaan liikkeeseen.

Kiinteät Reidet & Pakarat – #magnexercise with Anna

1. Sivuaskel matalana, 3 x10 toistoa/jalka. Laskeudu matalahkoon kyykkyyn(minikuminauha reisien ympärillä), vatsa tiukkana ja selkä kuitenkin suorana. Haasta tuomalla kädet niskan taakse. Liu’uta jalkaa matalana pysyen kummallekin puolelle – tämä on yksi toisto. Tee yhteensä 10 toistoa. Toista yhteensä 3 kertaa.

2. Reisien loitonnus – 2s pidolla. Istahda sohvalle tai tuolille ja nosta itsesi käsien varaan, selkä pysyy kuitenkin lähellä tuolin reunaa. Minikuminauha on reisien ympärillä. Avaa jalat napakasti auki ja pidä avaus 2 sekunnin ajan. Tämän jälkeen palaa hallitusti alkuasentoon. Tee 3 x 10 toistoa.

3. Takapotku etnojassa – 2 s pidolla. Ota käsillä tukea sohvasta tai tuolista, minikuminauha on reisien ympärillä. Tee napakka potku koukkujalalla taakse ja pidä yläasennossa 2 sekuntia. Selkä ei lähde notkolle! Palaa hallitusti lähtöasentoon. Tee 3 x 10 toistoa kummallekin jalalle.

4. Jalkaterien avaukset – Pieni liike, iso tuntuma. Aseta minikuminauha jalkaterien ympärille ja käännä varpaita ulospäin. Tee 3 x 10 hallittua ja vahvaa toistoa.

Bonusliike: Sivuaskel päkiöillä – Nouse päkiöille, minikuminauha on nilkoissa ja jalat ovat haarassa koko liikkeen ajan. Ota napakoita, mutta pieniä askelia sivusuunnassa, jalat pysyvät koko ajan haarassa. Kulje kolme kertaa maton päästä päähän yhteen menoon. Toista kerran.