« Takaisin blogin etusivulle

#magnexercise with Anna Saivosalmi – Keskivartalo Kuosiin Kumpparilla

Tällä viikolla treenataan keskivartalo kuosiin ja mukaan napataan pitkä vastuskuminauha. Tutut Core-liikkeet saavat aivan uusia ulottuvuuksia, eikä ylävartalo jää tässä treenissä toimettomaksi. Keskivartalo vahvistuu, vatsa litistyy ja veri lähtee kiertämään niska- ja hartiaseudulla. Simppelin nopea SUPER-treeni!

Kumpparitreeni keskivartalolle tehdään ciruittina eli kiertoharjoitteluna toistoja vastaan. 10 toistoa jokaista liikettä riittää. Kierroksia tehdään yhteensä 3.

Keskivartalo Kuosiin Kumpparilla – #magnexercise with Anna

1. Takanojassa kierrot – kuminauha tiukkana suorilla käsillä. Nojaa taaksepäin ja kierrä hallitusti ylävartaloa puolelta toiselle, keskivartalossa piukkana. 10 toistoa

2. Istumaan nousu ja kuminauhan veto niskan taa – Nouse koukkuselinmakuulta ylös, kädet suorana, kuminauha tiukkana. Yläasennossa avaa kädet suorana sivuille. Pidä myös ranteet suorina. Helpota: tee pelkät kuminauha-avaukset takanojassa istuen. 10 toistoa.

3. Lankkuavaukset kuminauhalla – Asetu lankkuun kuminauhan pää toisessa kädessä. Tee napakka avaus ylös suoralla kädellä. Helpota: tuo polvet maahan. 10 toistoa kummallekin puolelle.

4. Kurotukset ristiin selinmakuulla – Vie kuminauha selän takaa siten, että kuminauhan päät tulevat kainaloista. Tule alustalle selinmakuulle ja nosta jalat ylös. Kurota hallitusti vuoropuolille kohti vastakkaisia varpaita. 10 toistoa.

Tee yhteensä 3 kierrosta.